Tuesday, November 29, 2011

BOTOLOGI MALAYA : MALAYA VINTAGE SODA BOTTLES AND COLLECTIBLES EXHIBITION


APA YANG MENARIK TENTANG PETA INI ADALAH , BOTOLOGI AKAN MELETAKKAN SETIAP BOTOL DI DALAM PETA TERSEBUT, NANTI KAN KEMUNCULANNYA PADA28 JAN 2011.


Jom meriahkan event awal tahun 2012 ini :

MALAYA VINTAGE SODA BOTTLES AND COLLECTIBLES EXHIBITION

Lokasi : Ipoh Station Antique Cafe http://ipohstation.blogspot.com/

Tarikh : 28 Januari 2012

Hari : Sabtu

Apa yang menarik :

i) ada pameran botol

TOP TEN EMBOSSED BOTTLES

TOP TEN PRINTED BOTTLES

TOP TEN PAPER LABEL

TOP FIVE CODD BOTTLES

TOP TEN MALAYA COKE BOTTLES

TOP TEN COKE COLLECTIBLES

ii) ada jualan 'garage sales' siapa nak join sms en mat 012-6047606 'limited parking spaces'

iii) ada sesi minum-minum petang , caj minum petang akan diberitahu dalam masa terdekat.

iv) ada tayangan video, sessi pencarian botol di utara tanahair, belum pernah ditayangkan di mana mana stesen televisyen.

v) ada pameran soda collectibles, coke collectibles & poster.


rugi siapa tak datang, utk tempahan t-shirt hubungi bro megat.







6 comments:

Blues Riders said...

insyaAllah jika tiada aral, BR sampai..

iaryylr said...

iaryylr juga!, kena minta cuti awal-awal lagi...

blurguyz79 said...

Che Mat,28hb Jan kebetulan aku cuti CNY...kalau takde aral melintang,aku turun.

nitestalker said...

teringin nak menjengah, insyaAllah cuba dilapangkan waktu, tu pun kalau tak sangkut majlis.... hik hikhik

iaryylr said...

wah, lama tak jumpa blurguyz79, juga geng-geng semua..., taksabar juga nak sarung jersi 2012...

en mat said...

Br, dah turun jauh-jauh , buka bonet tak macam taun lepas??

IR, cuti awal taun mesti banyak lagi, mohon cepat..

BG , bawak barang utk jual... kasi bawak turun barang dari SINGAPORE... lelong murah

Nitestalker, jom turun, rugi x turun, event setahun sekali... kebanyakan item dari personal collection

IR, dijangka lebih ramai akan turun berbanding tahun lepas.