Sunday, January 8, 2012

Sedikit tambahan info:MALAYA VINTAGE SODA BOTTLES AND COLLECTIBLES EXHIBITION

Dah banyak pertanyaan yg en mat terima berkenaan event yg akan diadakan pada 28 jan 2012 ini:-

Tarikh : Sabtu 28hb Januari 2012
Waktu : Jam 3 petang - 7petang
Lokasi : Ipoh Station Antique Cafe

Sedikit info tambahan :-

sesiapa yang ingin join Hi Tea ( ada makanan dan minuman ) bayaran dikenakan adalah RM 15.00 seorang dan bayaran akan dikutip semasa event nanti

....dan sekiranya tuan ingin hadir sebagai menyokong Botologi event dan tak mau join hi tea pun tidak apa, tidak akan dikenakan sebarang bayaran.

....dan sekiranya nak order makan secara ala carte pun boleh, order terus dari restoran... tapi sendiri bayar .

...dan sesiapa yang ingin join car boot sale, tidak dikenakan sebarang bayaran, tapak berdasarkan first come first serve basis, Buka Bonet Jual Barang...FREE OF CHARGE.

...dan sesiapa yang nak beli barang , dinasihatkan membawa duit kecil banyak-banyak. Lebih dari 10 peniaga di jangka akan membuka car boot sale

...dan sesiapa yang ingin order t shirt boleh berhubung dgn bro megat http://mgtbobber.blogspot.com/


Setakat ini hampir 100 orang bersetuju utk hadir ke event ini, so apalagi jom ajak lagi ramai kawan kawan , sedara mara utk memeriahkan lagi event ini... jom kita jammed packed kan, Ipoh Station...

4 comments:

iaryylr said...

yehaaa! iaryylr datang! insyallah, rancang cuti awal sikit... geng2 semua, jom kita meriahkan! syok nya!

Wang Segget JB said...

ok guys nanti boleh bukak FB kepd sesapa yang ada FB lah hanya cari "Malaya Vintage Soda Bottles & Collectibles Exhibition - Botologi Malaya"

sekian terima kasih :)

en mat said...

jom IR

tq wang segget

Eyriqazz said...

Agak-agak kalau jual Coca-Cola Limited Edition Heritage Bottle Set ni berapa boleh dapat ya? Dari tersadai di dalam almari dan wifey memanjang membebel, better jualkan tak? Collector item, umm,kat mana best place to sell this item ya?

more info : http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150510249860927&set=a.426270225926.225141.294601445926&type=1