Wednesday, October 26, 2011

Malaya Vintage Coke, Soda Bottles and collectibles exhibition


Dijangka akan diadakan pada awal tahun hadapan (akan diumumkan setelah mendapat pengesahan dan lampu hijau) . Perkembangan terkini akan di kemaskini dari masa ke semasa . Tolong participate pada ' Apa Kata Survey ' di sebelah kanan - senang nak estimate berapa ramai akan attend. Ada pameran, Makan-makan, Jual -jual, Gossip-gossip ...dan macam macam lagi lah.. DIAJNGKA AKAN LEBIH HAPPENING DARI TAHUN SEBELUMNYA... tunggu...

12 comments:

Blues Riders said...

BR mesti turun punya.. kalau tak ada apa2 halangan.. insyaAllah.

iaryylr said...

Ya ya! saya juga! yehaaa!

AHMAD TAHIR said...

ate..teman datang tumpang tenguk jer...insyaAllah.

MgtBobber said...

wAAH BEST NI!I Mari oii semua turun!!!

acidwelding said...

turun saja nak tengok..

iaryylr said...

En.Mat saya sedut botologi Malaya untuk promosi...

en mat said...

BR, turun dan bawa barang boleh join garage sale..

IR..penyokong utama event botologi, tq.

A.tahir..tq bagi support, bawa keluarga sekali, moh ramai kan event.

BroMgt..pastikan terbaik dari event yg lepas lepas.

AW..tq kerana turun jauh dari Johor.

moh support event botologi, gerenti meletop..

en mat said...

IR, dipersilakan, official flyers akan keluar hujung bulan ni ..

mie said...

en.mat x turun pwtc ke amik gambar video slide coke,nanti dpt hadiah exclusive limited edition coke heritage bottle set.dr 0700pm-0200 am.kawan rasa nak join sekaki exihibit 2 insyaallah.......

en mat said...

tq mie, for the info.apa lagi mereka yg duduk berdekatan pwtc dan kawasan sekitarnya ambil kesempatan cepat, dengarnya ada hadiah limited edition botol.

najahismail said...

akan sama turut serta jika tiada halangan

en mat said...

najahismail, jom turun support botologi event hari sabtu & nanti hari ahad boleh turun amcop.