Friday, August 27, 2010

tin coke ramadan tahun yang lepas-lepas

Tahun 2010 belum ada lagi nampaknya tin coke versi ramadhan, tetapi pet bottle 1.5 liter versi ramadan 2010 dah ada. Korang ada nampak ke kat pasaraya/ kedai kat umah hangpa tin coke versi ramadan 2010 or memang tiada production?

Yang nie tahun yang lepas-lepas, combination coke dan Mekdi
free sundae

2 comments:

iaryylr said...

Che Mat, nasib ada juga saya simpan camni , tapi spritelah yang tak ada sebab tak nampak dulu, tahun 2010 nie pun masih lagi tak nampak tin coke baru.. mungkin tak ada kut...

Rasli Jaafar said...

lawanye tin ni..hu hu