Monday, August 23, 2010

BOTOL AQUA SG 40

balik dari memburu botol di pahang beberapa bulan yg lepas, muka teman sebenarnya dah kelat, ialah hasil yang dihajati tidak kesampaian, wang ringgit,masa dan tenaga telah diperabiskan .

Tetapi ada hikmahnya, selang beberapa hari balik dari Pahang,korektor tersohor mengSMSkan kepada teman dan mengOFFERkan sebiji botol BOTOL AQUA SG 40 ang memang dinanti-nanti dan dicari-cari selama ini ditawarkan kepada teman dengan harga yang munasabah. YAHOOOOOOooooo.com.my

kiri-botol aqua, trade mark registerd - kanan - botol hijau TRADE MARK


Apalagi, setelah tolak -+x/ RM duit bonus kerja gomen, teman dapati ada belen lagi, apalagi dengan cergas teman drive keta pecut pi ambik terus /COD dari korektor tersebut...nah BOTOL AQUA SG 40, TRADE MARK REGISTERED.

Embossed SG 40.
Ini pun juga hasil dari pembelian mengundur barangan pra-sejarah MALAYA dan ini adalah antara botol terawal coke (coke di kilangkan di Malaya pada tahun 1936) .


p.s - nota- artikel pembelian mengundur /artikel botol trade mark hijau, dikeluarkan kerana telah dipublishkan pada bulan Mei 2010. sorry for the inconvenience coz.

2 comments:

Freddie said...

Bro, botol cantik!!

en mat said...

thanks bro, memang terbaik....penghulu segala botol coke emboss pendek.