Wednesday, October 21, 2009

mana mau lari haaa...PERKY PINK

Perky Pink berjaya ku tawan jua.

Akhirnya, setelah berharian memburu Perky Pink, banyak gunung telah ku daki, banyak lurah telah kuturuni, banyak lembah telah ku tempuhi, banyak mc d outlet di klang valley telah ku redahi akhirnya.... Perky Pink telah ku temui jua... Jutaan terimakasih kat encik freddie , collector coca cola dari ampang... kerana telah menjualkan satu Perky Pink kat aku...




La nie perky pink menghuni rumah baru... barulah en kamil boleh tidur lena...kroh..kroh ...krohhh


Moral of the story.... kalau aku tau Perky Pink nie limited , sahih dari awal aku tapau banyak-banyak.... boleh buat duit woooo.....

5 comments:

blurguyz79 said...

puas hati lah tu,hehehe.

ahmadkamil said...

puassssss hati aku.....sekarang nak buru byk lagi nak let go kat ebay.....masyukkkkk

~zulkis~ said...

aku kaler biru and grey (charcoal) ada 2.

ahmadkamil said...

bro zulkis, kaler biru tu kat mc d dah sold out... kaler charcoal kat mc da ada byk lagi.

Johan said...

aritu aku miss yg warna lime. nasib baik jumpa kat jb.