Wednesday, October 21, 2009

The very first and unofficial Coca Cola Collectors Trade Fair in Malaysia

The first and unofficial, Coca Cola Collectors Trade Fair on March 25th, year 2007 , Sunday in Sunway Pyramid.




Klik link utk gambar pd hari itu..

http://www.designenterprise.com/2007/03/27/post-visit-report-the-coke-collectors-trade-fair/





Trade fair yg pertama utk pengumpul coca cola pada tahun 2007. la nie aku tak kenal sorang pun semua mamat nie, bila gathering yg kedua baru aku kenal.

7 comments:

CheRaMicHe said...

Salam en. kamil..

ada ke jual kotak yg diaorg letak can tu? ke buat sendiri? cam best je blh susun can dlm bekas tu :)

ahmadkamil said...

bro CRMH, kotak susun tin tu, depa beli kat Hong Kong, adusss..... saya pun takde kotak tu.

syiling peringatan malaysia said...

Salam en kamil,

kalau ada majlis-majlis macam nie lagik, info kat aku, nak juga datang kalau freelah time tu untuk cuci-cuci mata ...

ahmadkamil said...

bro SPM, alright no problemo, kalu ada lagik gathering cam gini aku hebah kat dalam blog...

blurguyz79 said...

bro kamil,kotak rak utk can tu mmg khas trademark utk coca cola ker?

ahmadkamil said...

Bro BG, kotak tu rasanya bukan trademark utk coca cola, boleh beli di Hong Kong. Nie kena tanya Dato Chua nie, camana nak dapat stok kotak,dia sorang yg tahu asal usul kotak ni.
Oitt Dato Chua boleh tolong orderkan kotak ni tak??? Ada byk permintaan....5 kotak dah le....

blurguyz79 said...

bro kamil,klu minta tolong mr chua beli barang online kat hongkong,agak2 boleh tak?