Tuesday, July 14, 2009

BARCELONA 1992

RAIKAN SEMANGAT SUKAN OLIMPIK BARCELONA 1992












1. Macamana aku boleh nak bercerita tentang peraduan Barcelona 1992 nie. Semalam kat pejabat, aku terima surat dari Chua , kat dalam tu dia hantar label pet botttle 1.5 ml tahun 2001-2002 pelbagai peraduan dan aku terfikir dgn pelbagai peraduan yg coca cola adakan sekarang (tahun 2009) boleh kata tiap-tiap bulan , so aku rasa baik aku buat cerita pasal peraduan coca cola old skool yg pernah coca cola malaysia adakan, so aku pun teringat lah yg aku ada simpan satu poster peraduan barcelona 92 old skool, buat share dgn korang. Tapi kalau korang ada info peraduan coca cola malaysia tahun sebelumnya bagitau le aku, macam LA Olimpik 1984, Seoul Olimpik 1988 atau Piala Dunia Italia 1990.

Pelbagai label Pet Bottle 1.5 ml peraduan pada tahun 2001-2002 yg chua poskan kat aku - woiiii chua nie berapa aku nak kena bayar nie....he he he harga cincai cincai dah le....




























































2. Poster Peraduan Coca Cola barcelona 1992. Dah 17 tahun wooo....












3. Diumumkan hadiah tempat pertama - suzuki grand vitara. Waktu tu siapa le yang menang gamaknye...











4. Hadiah tempat kedua - suzuki v100 scooter. PAKCIK MENANG MOTORRRR...











5. Hadiah ketiga - 20 basikal boleh lipat. Nie kena rujuk kat bloggers basikal tua nie, kot diorang boleh carikan basikal nie lagi.











6. Hadiah saguhati - 1000 x jam tangan coke/olimpik. ha ha ha , jam ni pernah nampak kat dalam Mudah.my tapi harga dia ... pergh ...5 star.. tak silap heeping chua seller die kot...












7. Nie cara-cara nak menyertai peraduan tu. Dari cap liner coke & sprite, kedai yg mengambil bhg aje dan last sekali dari label pet bottle 1.25 L atau 2 liter shj.












8. Cara nak membeli baju coke dan beg coke barcelona 1992.












3 comments:

rimanilzah said...

brader chua tu mmg cool. aku pernah beli dua tiga brg drp dia.

Fitri Osman said...

meleleh bro....

ahmadkamil said...

bro, rimanilzah, chua tu kat rumah dia macam macam barang ade, macam kat muzium.

bro fitri, kalau hang ade bebarang peraduan tu lagi meleleh.