Friday, July 17, 2009

paper cup coca cola

Paper cup Barcelona 1992 - ini paper cup bukan en kamil puye hobi yang punya tetapi , encik chua heeping yg punya. Oiii chua jgn minta royalti yea....















Paper cup cap ayam - Gong xi fa cai. Mane boleh carik lagi bende nie yeop, oiitt chua, dulu kenape hang tak simpan lebih daaaa....

barang-barang yg la nie jadi bahan arkib je....

7 comments:

rimanilzah said...

coca-cola pun ada - mcm2 jenis). mood aku utk mengumpul menurun bila nak pindah ni. aku pun bagi semua benda2 tu kpd seorang kwn - peminat coke juga.

kalau aku tak silap - dan aku harap aku silap. huhuhu. yg paper cup barcelona tu pun ada.

alahai!

rimanilzah said...

dulu aku ada kumpul bbp jenis paper cup. bila nak pindah dr kl ke semanggol aku letak dlm satu bekas (dlm bekas tu tin dan botol plastik coca-cola pun ada - mcm2 jenis).

ahmadkamil said...

ha ha ha bro, carik balik member hang , cakap En Kamil nak beli...

Funky Nia said...

apa kabar?

Fitri Osman said...

Salam encik kamil punya hobi...butter cup ada tak..??main2 je...lama tak minum dgn hang..hang tak free, aku free..aku tak free hang lak free...brape banyak lagi paper cup punya design..??nanti posting lagi...kasi meleleh lagi...

ahmadkamil said...

paper cup old skool belum buat kajian lagik, nanti aku korek harta karun aku, pastu aku upload, tungguuuuu... siapkan tisu nak lap ayor meleleh....

ahmadkamil said...

Nia, khabar baik aja...