Tuesday, January 20, 2009

10 cerita aneh tetapi benar perihal coca cola (updated 23 jan 09)

Kisah pertama : Kisah sebiji botol coca cola yang berharga RM1000

On Mon, 1/12/09, chua wrote:
From: chua Subject: About: Rare Malaysian Coca Cola - 10 years+To: shaikd@yahoo.comDate: Monday, January 12, 2009, 1:41 PM


Mr Chua: very interested this bottle... how much ?

The ad can be viewed at http://www.mudah.my/vi/1565489.htm

....................................................................................................................

From: shaik dawood To: chua Sent: Monday, 12 January 2009 11:50:23Subject: Re: About: Rare Malaysian Coca Cola - 10 years+


Mr Shaik : thank you, been safe keeping for so long. it's in 100% production condition with original contents........ rm1000.

regards,
Shaik
...................................................................................................

On Tue, 1/13/09, chua hee ping wrote:
From: chua hee ping Subject: Re: About: Rare Malaysian Coca Cola - 10 years+To: shaikd@yahoo.comDate: Tuesday, January 13, 2009, 7:56 PM

Mr Chua : shaik...

sorry RM 1000 ?? ha ha dont joke friend.... i able to pay only RM 10 as been collecting more than 15 years ! dont simply cheap others !!

.................................................................................................................


From: shaik dawood To: chua hee ping Sent: Tuesday, 13 January 2009 11:23:31Subject: Re: About: Rare Malaysian Coca Cola - 10 years+

Mr Shaik : chua,

there are foreign bottles which are not available in Malaysia, but you still can get them overseas. BUT this Malaysian full bottle you wont find ANYWHERE except with diehard collectors. This item is EXTINCT... no more production.
Sorry if the price was high for you. Only collectors know the value. For your information.. I would rather prefer eye to eye transaction as this is a GENUINE item. Where is your location?
Since you are collecting 15 years, how many unopened Malaysian Coke bottles do you have?
What's your best offer?

........................................................................................................


On Wed, 1/14/09, chua hee ping wrote:
From: chua hee ping Subject: Re: About: Rare Malaysian Coca Cola - 10 years+To: shaikd@yahoo.comDate: Wednesday, January 14, 2009, 12:23 AM

Mr Chua : hai...
i review and review this bottle..... what s the special ?
it same as bottles selling out store there .... where your location ?

......................................................................................


From: shaik dawood To: chua hee ping Sent: Tuesday, 13 January 2009 8:48:29Subject: Re: About: Rare Malaysian Coca Cola - 10 years+

Mr Shaik : Chua, I am in Penang.
Haiya....The Special is.... It's unopenend.... no more production la, ini macam ta da dapat la
Which store selling?

................................................................................................................

On Wed, 1/14/09, chua hee ping wrote:
From: chua hee ping Subject: Re: About: Rare Malaysian Coca Cola - 10 years+To: shaikd@yahoo.comDate: Wednesday, January 14, 2009, 5:59 PM

Mr Chua : ha ha you realy funny friend..... later next week i will show you how many bottles i have for this......
may i know how much you purchase for this bottle ?
and if i have extra sale you RM 10 per bottle you want ?ha ha !!

...............................................................................

TAMMAT


Apaaa!!!!!!!!! sebiji botol coke biasa dengan cap berwarna merah nak letak harga RM 1000.00. Pergh..... Kalau orang tak tau mesti dia beli botol yang shaik iklankan. Sebenarnya harga botol tu kat tangan collector cuma around RM10-15 sahaja dan kalau dalam Collection Series of Malaysian Bottle 290 ml & 285 ml , botol tu berada pada siri 16 terakhir . Mr Chua sendiri pun ada berpeti-peti botol tu. Botol yang mempunyai value yang tinggi adalah botol white acl silver cap, harga around RM 60- 100, tapi taklah cecah RM 1000. First malaysia white acl bottle pun pernah cecah harga paling tinggi RM 500 (trademark registered - embossed). Nanti kalau ada masa free aku ceritakan pulak tentang Collection Series of Malaysian Bottle 290ml & 285ml.

KISAH KEDUA : FULL CAN

Mr Chua ni seorang seller di ebay dan mudah.com. Beliau selalu mengadu kepada kami berkenaan new collector yang suka mengumpul FULL CAN. Kami jarang mempercayainya kerana tiada bukti dan hari ini beliau telah menunjukkan bukti sebenar pelanggannya yang mahukan FULL CAN.Mari kita berkongsi kisah MR Chua.

Fw: About: Belgium Coca Cola World Cup 1994
Ahad, 18 Januari, 2009 11:34
Daripada:
"chua hee ping"

Kepada:
"Freddie Lee" , "Nazrin" , "Kamil"

bro...

ala lagi kaki nak cari FULL CANS in collection. bosan lah !!

tolong ajak gang ni beli kat jusco bkt tinggi lah !!

.........................................................................................................................


----- Forwarded Message ----From: shahrijal To: heepingchua@yahoo.com.sgSent: Monday, 19 January 2009 3:30:27Subject: About: Belgium Coca Cola World Cup 1994

hmmm... i likethe coke can that you are offering, the one with the football player(there 2 of them) and also this belgium coke that also have the football player. i like to buy the 3 can of coke that you are offeri hope it is still in good condition and must be full can, just contact me if you want to sell it

The sender has phone number: 0175670166The ad can be viewed at

http://www.mudah.my/vi/1557084.htm

---------------------------------------------------------------------

The mail was sent through a form on www.mudah.my about your ad "Belgium Coca Cola World Cup 1994".

...............................................................................tammat.......................................................

he he he ..... untuk pengetahuan tuan-tuan semua bagi pengumpul tegar macam kami, istilah FULL CAN tidak wujud lagi kerana kami akan menebuk lubang kecil di atas tin atau di bawah tin bagi mengeluarkan air dari dalam tin dengan menggunakan Hair Dryer. Kami tidak menyimpan FULL CAN kerana tin tersebut jika disimpan lama dengan sendirinya akan pecah atau membuak air keluar dari penutup, itu pasallah kami menyimpan "air filled can".

VALUE...tin kosong atau "air filled can",... hmmmm mahal jugak, tak begitu bro chua.

2 comments:

rimanilzah said...

saya pun ada jumpa org "gila" macam shaik tu. hahaha.

ahmadkamil said...

kat mudah.com memang ramai orang gila macam pak shaik tu.. main nak sembelih orang je,. Apa, dia ingat semua orang boleh dia sembelih ka... he he he..