Monday, January 19, 2009

coca cola glass NEW 22nd Jan

GELAS COCA COLA MALAYSIA


1. Drink Coca Cola (ko ka ke le chinese - behind). Nak jadi cerita early jan 09 pergi rumah collector haji rahmat, bro nazrin selak punya selak haji punya collection gelas, muncul pulak sebijik gelas DRINK COCA COLA (WHITE ACL) tiada chinese ko ka ke le di belakang. Perghhhh... ada lagi gelas rare yang perlu dilengkapkan.
























2. Things go better with coca cola.


















3. Coca Cola - BIG BIG COKE



















4. Minuman yang paling menyegarkan





















5. Drink Coca Cola - Ice cold





















6. Drink Coca Cola Ice Cold






















7. Drink Coca Cola - No Ice Cold






















8. Drink Coca Cola (English - front and Chinese -behind)
short and tall
















9. Minum-lah (Gelas kecil dan gelas besar) . Yang gelas kecil tu 5 star. Harganya pernah cecah RM 60 sebiji.





















Kalau ada lagi gelas yang aku rasakan rare akan aku listkan disini. tunggu....

5 comments:

rimanilzah said...

hebat koleksi gelas ini. ada yg saya ada. ada yg tak ada.

ahmadkamil said...

bro, koleksi dari tahun 1998 sampai sekarang, tapi masih lagi mencari yang lagi rare.. tahu ada kat mana tapi orang tak nak jual...

Kopsia said...
This comment has been removed by the author.
Kopsia said...

Sesiapa yang ingat memiliki koleksi terkini dan terhad Cola-cola bolehlah layari http://www.binary.my

Roha Anaheim Aizad said...

THANKS A LOT 4 UR KINDNESS TO SHARE ALL TA INFO.
NUFFSAID..