Tuesday, August 7, 2012

Blog dah Menopupus

Testing testing

Ada lagi ke orang nak baca blog en mat ni.

Sejak adanya medium FB, Tuit dan ntah apa nama lagi ntah, semuanya begitu mudah, ambil gambar pakai S3, muat turun kat Wall , berdesup komen masuk, LAJU, ialah penggunanya pun dah menjangkau 1 Billion.

Itu belum kira kat FB yg ada macam macam Kelab.... klik gambo share, klik gambo share... kekadang ada jugak gelihati, gambo yg nak share pun PM harga... he he

Mana nak sama cam Blog, dah kira menopupus, satu hari orang surf pun boleh kira dengan jari. Ini yang tengah berfikir fikir .....hmmm  teruskan berblog or .....

3 comments:

bigcoke said...

botol pon dah nak "menopupus" gak bro..

iaryylr said...

berblog dan facebook bagi iaryylr ada perbezaannya, bukan semua ada akaun blog, bukan semua ada akaun facebook dan bukan semua ada keduanya sekali, apapun yang panas panas kita teruskan berhobi, yehaaa!

en mat said...

bigcoke, lepas raya pi buat xpdc korek botol, insyaallah akan timbul yg lagi best. Dengarnya team korek botol kat utara dapat botol pecah yg best dan mengiurkan.. ehem ehem

setuju IR, sokongan kawan kawan akan menyemarakkan lagi utk terus berblogging...