Wednesday, June 29, 2011

mug coca cola kru awas da concert

AWAS gerak langkah mu wo hoooo, teringat bait-bait lirik lagu AWAS. Tapi en mat bukannya rapper, tetapi seorang Thrasher. Dahulu lagu ni selalu diputarkan di corong radio, itu yg kembali teringat bait liriknya....


Mug Coca Cola KRU Awas da concert keluaran tahun 1995.

en mat tak pernah lihat lagi mug ni di market, tu yg berani sambar walaupun condition, dah crack sedikit.

utk rujukan dan pengkatalogan, kolabarasi antaran coca cola dan Kumpulan KRU

apa??? beli kat central market. Pi la hang beli, korek gerobok /lemari kot ada terperuk kat CM nun . Yang penting en mat dapat dari tangan org yg ada hubungan dgn pengeluar air minuman tersebut .

4 comments:

nikths said...

saya pun belum pernah nampak lagi mug ni.Air tin KRU dan SUDI pun sekarang dah tak nampak kelibat.

iaryylr said...

Best juga mug nie, memang lama nie, barang baik En.Mat angkat saja, nanti pasti menyusul yang lain. terima kasih kerana berkongsi.

MgtBobber said...

Mat Thrasher rupanya... Hehee..

en mat said...

bro nikths,, barangan sudi dan kru dah jadi collectible, apatah lagi tin pepsi siti nurhaliza... oh yeah...

bro IR, tq.

Bro mgt, kawe awang thrasher (WINGS)