Tuesday, June 28, 2011

coca cola fat bottle 500 ml (2)

BERITA TERKINI 02/07/2011

UTK PENGETAHUAN SI GEMUK INI (FAT BOTTLE) TELAH DILAMAR OLEH SANG PUTERA DARI NEGARA TEMASEK.

terbaik dari ladang -ini adalah kali kedua en mat mendapat fat bottle 500 ml ini setelah lama memburunya.

Ini lah dikatakan rezeki, kekadang tu walaupun kita ada duit tetapi kita pi rumah collector dan depa tak mau jual, duit kita ni umpama tak laku. Rezeki en mat kali ini , ada collector/seller yg sudi menjual kepada en mat. Rezeki jangan ditolak... tq bro..

mana dah nak dapat condition yang cun melecun kalau dah berpuluh tahun botol ini dikeluarkan.


kalau mengikut alamat Jalan Foss, Kuala Lumpur, Poskod pun belum lagi diperkenalkan oleh Jabatan Perkhidmatan POS, pada waktu botol ini dikeluarkan, bayangkan dah berapa puluh tahun dah usia botol ini.
tudung ribbon satu line kat bawah..


ok lah utk entry permulaan kali ini setelah berminggu blog bersawang bahana cuti sekolah dan ekspedisi ke pantai timur - Jalan Jalan Cari Makan dan Ekspedisi Hunting Crate.

Nanti kalau dah lama sangat bersawang kena sound pulak dgn kengkawan ...woiiittt mana entry terbaru ...he he he

Biar cempedak dari nangka,
biar adak dari tak ade...


6 comments:

Roha Anaheim Aizad said...

tomeiii gak !!!!
botoi tu kaca ka plastik arr boss

iaryylr said...

Syabas En Mat, terbaik dari ladang! Memang cun!

MgtBobber said...

Fuh!! steady Che Mat!!

en mat said...

Roha...botol kaca

IR...kalau tgk keadaan pun macam baru korek dari Ladang jer...he he

bro mgt... rejeki

Utk makluman , Si Gemuk (fat bottle) telah dilamar oleh Putera dari Temasek...

blurguyz79 said...

bro kamil,minta maaf sebab lewat bagi wang hantaran,hehehe.

bigcoke said...

terima kasih bro temasek.. dah terima,hehehe