Monday, May 16, 2011

Kasut coca cola kanak kanak



Hujung tahun 90 an, kasut coca cola ni popular di Malaysia kerana dibuat di kilang BATA di Jalan Kapar Klang, tetapi zaman itu, mana ada orang teringat ianya akan dijadikan koleksi, even en mat pun merasa pakai yang high cut, cutting macam kasut warrior pakai masa main sepaktakraw.








3 comments:

iaryylr said...

En.Mat! Best kasut nie, memang tidak terfikir dulu! Syabas!

MgtBobber said...

Dulu aku dapat banyak, tapi smua size gigilasi! warna biru n putih je yang dapat, low cut tapi habis kawan2 dah sapu walaupun siz Mc Donel!

en mat said...

TQ IR, best kalau kita tahu menghargai sejarah.

Bro Mgt, sekarang warna biru dan putih langsung tak nampak, common warna merah aje.

pssst mamat gorila tu memekak dalam FB pasal aku posting cerita kasut, kalau mengikut wallnya kalau boleh posting botol je..lantak lah biar dia terjun dgn Labu-labunya...ini blog en mat...suka hati en mat lah nak cerita kisah apa...