Wednesday, May 11, 2011

Asyik dapat WP je , apa cerita….

3 six pack 125 years , Regular, Light & Vanilla. Zaman six pack guna kertas kadbod dah berakhir, lani semua guna plastic.





Bercerita tentang peraduan 125 tahun ni, en mat ada bercita-cita gak nak pergi ke World of Coca Cola atau sekurangnya dapat hadiah paling cekai iaitu set perayaan COKE, tapi setakat ni dah 18 tin berbagai perisa dah masuk perut en mat, bukan aje bayang Atlanta bayang –bayang HH, AA, RR, AA, MM ke jadah tak lekat kat en mat , yang ada WP aje.. melancong sendiri ke WP – Wilayah Persekutuan je lah…


Psst…..Peraduan ni pun dah nak sampai penghujung/ tamat 15 Mei. Ada ke orang coca cola bottling baca sembang kencang en mat ni, kot boleh bagi sponsor pergi melancong ke Atlanta… he he he




Kalau ada nak sponsor…. Kecil tapak tangan nyiru teman tadahkan..

4 comments:

iaryylr said...

En Mat, bagi pendapat saya, WP nie, rasa seperti tak menariklah, terus terang coke perlu upgrade sikit wall paper ini kepada poster ke, sticker ke atau poskad dan yang difikirkan berbaloi, sekurangnya beli 6pack ada extra gift ke.... Bukan apa, orang yang tidak beli pun boleh key in 'wp' saja kat laman web tu dan boleh terus download. Mudah lagi dapat RM50 dari 7 Up rasanya. Apapun kita boleh terus mencuba dan mencuba he he he..., cuba lagi.. terus mencuba!

en mat said...

setuju, sepatutnya siapa beli byk melebihi 18 tin boleh dapat poster limited edition. he he he

Betul ke WP boleh download kat website diorang? Nanti sya check..

amacam kalau diorang duk takuk lama dan tak upgrade WP kita pakat beli 7UP.... RM 50 sehari ...sebulan ribu ribu masyuk

MgtBobber said...

"koleksi coke fat botol edition malaysia. bagi sesiapa yg berminat aja. tapi bukan lah malaysia botologi mahu ini barang..."-KAHKAHKAHKAHKAHH!!! LAWAK BETUL!!

MgtBobber said...

Cara orang lama dalam industri kumpul Coke iklankan barang dia..