Saturday, February 12, 2011

piala dunia Perancis 1998


Banner 3 kaki ini adalah dari kempen makan bola , tidur bola, minum coca cola bagi promosi utk Piala Dunia Perancis 1998. Idea utk posting kisah Piala Dunia timbul, kerana pada sesi minum teh tempohari en mat ada memakai tshirt gambar budak dua orang dok menayang tin coca cola, yang mana pada awalnya en mat pun tak tahu tshirt yang dibeli dari Dato Chua ni tshirt promosi utk apa... sehinggalah... en mat terjumpa banner ini terperok di celah troli coke di umah en mat.


promosi bersama dgn adidas

apalah agaknye yang dikatakan bebudak dua ekor ni ekkk Kejor Yob Kejor kot...

tshirt utk piala dunia 1998 yang dipakai oleh en mat pada hi tea tempohari, baru kini ku tahu rupa-rupanya tshirt ini utk promosi piala dunia perancis 1998.

ini lah bagusnya kalau kita dapat linkkan sesuatu gambor dengan sejarah setiap barang itu.
ohhh mungkin ramai juga yang bertanya kenapa selepas satu posting en mat lambat akan posting entry baru... ini jawapannya

berokband kat umah cam hampeh...1 MB pun susah nak pergi.... nak upload gambor apa camgini... harap weekend pi cyber cafe je lah jawap nya baru dapat posting...
apa???? tukar UNIFI .....

kau ada??

2 comments:

iaryylr said...

En Mat, memang beginilah juga adanya, kalau time puncak, lagi hampeh internet nie..

en mat said...

setuju tu bro