Friday, January 28, 2011

demam, demam, demam

masuk hari ni Jumaat dah hari ke 3 en mat demam, makan obat, tidor, makan obat , tidor. Cam gini kalau sampai esok sabtu pun demam gak & tak larat drive, kena suruh orang jemput en mat ke ipoh station. THE SHOW MUST GO ON.

Kemaskini utk hari ini.

1. senarai yang akan sertai hi tea.

1. Bro Megat
2. Bro Amir
3. Bro Sham - sama tak serupa
4. Bro Kamil -tokei blog en mat
5. Bro Fitri - koleksi fitri old skool
6. Bro Judd hebat
7. Dato Chua
8. Frightrice
9. Blues Riders
10. Zul Kajang (1)
11. Zul Kajang (2)
12. Freddie
13. spallan
14.Rijal-photographer,member megat
15.Shamsarin - wartawan, kawan kepada rijal(utk makluman rijal adalah kawan kepada megat).
16. Acid welding 1
17. Acid Welding 2
18. Zulkis (Teratak Rimbun)
19.PAIP
25.PAIP
26. JAWS
31. JAWS

Senarai 31 orang ini adalah sebagai rujukan en mat dan Ipoh Station, angka tidak rasmi menunjukkan akan ada lebih dari 50-70 org akan turut hadir.. Tuan/puan, dato/datin boleh menyertai sesi hi tea kerana pihak Ipoh station akan menyediakan list di kaunter penerimaan bagi sesiapa yang akan hadir untuk join hi tea, bayar RM 10.00 boleh join hi tea . OPEN TO ALL.

Macam biasa, kalau datang sekejap nak cuci mata pun boleh dan kalau nak ala carte pun boleh , maksudnya tiada apa-apa sekatan atau halangan. Nak bawa keluarga sekali pun dibenarkan.


2. agenda tidak rasmi utk event esok (tertakluk kepada perubahan).

2.30-3.00 ptg - Ketibaan para-para collector dan pendaftaran.
3.00 ptg - Ucapan dari tuan tanah.
- Ucapan dari wakil penganjur (BoM) , wakil Johor (JAWS) / Perak (PAIP).
- Perasmian sesi Botologi Hi Tea.(Announce, Bukak kain ada barang-barang display)
- Sesi suai kenal.
3.30 ptg - Makan dan perbincangan tarikh dan lokasi Trade Fair akan datang.
4.30 ptg - Tayangan dokumentari xpdc memburu botol.
4.45 ptg - Kuiz(ada hadiah).
5.15 ptg - Trade fair & car boot sale.
- Acara bebas.
6.45 ptg - Sesi fotografi dengan semua yang terlibat.(para collector, bloggers, etc).
7.00 ptg - Bersurai.

Semua aturcara di atas adalah tertakluk kepada pindaan.

So mari ramai -ramai kita meriahkan event Hi Tea Botologi.





5 comments:

iaryylr said...

Esok saya dapat peluang untuk join maka, dapatlah kita semua Jumpa-jumpa,makan-makan,happy-happy dan membeli belah... he he he!

iaryylr said...

En Mat, Bersemangat Sungguh!, jangan lupa makan Obat!

Fitri Osman said...

yaa..makan la obat..besok nak berucap kejap..heeheehee...

frightrice said...

En Mat bagi saspen jer ni... saya pun kurang sihat jugak ni.

en mat said...

tq, Ir, mulut dah kelat rasa macam-macam obat dah ni.

ft3 -sakit tekak, org lain berucap.

demi hi tea, ku gagahi jua.