Saturday, January 1, 2011

BOTOLOGI Hi Tea


Pembukaan tirai 2011 dirancakkan dengan sesi mabuk teh diantara korum BOTOLOGI & PEMINAT COCA COLA/SODA/AERATED. Lokasi dan tarikh akan diadakan adalah:-

Korum BOTOLOGI & Collector Coca-Cola/Soda/Aerated Hi Tea.

Tarikh : 29 Jan 2011 (sabtu)
Masa : 3.00 ptg - 7.00 ptg
Lokasi : Ipoh Station Antik Cafe, Bandar Puchong Jaya.
Bayaran : RM 10.00 seorang
i) Setelah berjaya dgn jayanya event Trade Fair pada 08.08.2010 di Amcorp Mall tempohari terlalu banyak pertanyaan dari utara, selatan dan tengah Malaya bertanyakan en mat, bila lagi nak buat event Trade Fair, cer cerita, cer cerita bila.. bila...

So memandangkan en mat pun dah habis berpindah pejabat dan ada masa untuk Hobi bergiat aktif semula serta bagi memulakan langkah pertama di tahun 2011, en mat ingin menganjurkan sesi mabuk teh di kalangan pencinta BOTOLOGI Coca Cola /Soda/ Aerated.


ii) Setelah habis trade fair tempohari hampir setengah tahun dikalangan collector tidak berjumpa dan diharap dengan perjumpaan ini akan terus menghangatkan arena pengkoleksian bebarang coke/soda/aerated. Diharap semasa sesi sembang menyembang nanti akan dapat juga dibincangkan tentang:-

- Pemilihan Lokasi Trade Fair seterusnya kemungkinan pada bulan FEB??
- Penerbitan buku ....
- Pembabitan para collector coke pada Hari coca cola sedunia 'Mei 2011'
- Tayangan video Sesi Korek Botol 2010 di Kelantan (bro megat, boleh on ke off)
- bla bla bla, bla bla bla

iii) Para collector / keluarga juga dijemput sama utk hadir pada perjumpaan ini. Bayarannya sama (RM10) macam apa yang collector bayar. Kalau nak order ala-carte/lain dari yang hi tea hidangkan sila bayar berasingan di kaunter yg disediakan.

iv) Kalau korang ada xtra barang nak let go, bawa sekali, kita deal kat kereta. Amacam setuju....

Semua peminat COCA COLA/SODA/AERATED yang berada di lembah kelang dan di sekitaran malaya di jemput hadir. Yang jauh kita rapatkan , yang rapat kita rapatkan lagi dan yang penting jangan duduk regang-regang, 'moh duduk rapat-rapat' .

Sila hubungi en mat/masukkan nama di ruangan komen/chat box utk penyertaan. Bagi cara bayaran email kamil682000@yahoo.com utk mendapatkan no akaun bank. Sila sms jika bayaran sudah dibuat.

Nota

Tempat adalah terhad. BOOK NOW.Diwajibkan memakai baju Coca Cola / Soda/ Aerated pada hari tersebut.

Jom reramai kita meriahkan event pertama Botologi & peminat Coke /Soda/Aerated pada tahun 2011 ini.

18 comments:

MgtBobber said...

Waah!! Dah mula daaahh..

en mat said...

Semangat Tahun Baru

en mat said...

Antara pengesahan terawal:-

1. Bro Megat
2. Bro Amir
3. Bro Sham - sama tak serupa
4. Bro Kamil -tokei blog en mat
5. Bro Fitri - koleksi fitri old skool
6. Bro Judd hebat
7. Putera Lop
8. Dato Chua

daftar segera , sementara stok masih ada.

Fitri Osman said...

aku confirm join...

frightrice said...

Looking forward to it bro :)

en mat said...

tambahan nama terbaru:-

9. Bro Nazrin - sori tertinggal
10. Frightrice
11. Blues Riders

en mat said...

tambahan lagi.

12. Zul Kajang
13. Zul Kajang (R)
14. Freddie

terimakasih kepada yang sudi bagi sokongan, penyertaan hi tea masih lagi terbuka, daftar segera sebelum terlambat.

Ipoh Station Antique Cafe said...

Nama gua tak masuk ke ?? Gua confirm pakai T Shirt Coke

Spallan said...

ok, booking satu kerusi...

en mat said...

lagi dan lagi..

15. Bro lan - towkei kedai ipoh station

16. spallan

MgtBobber said...

Che Mat.. Aku dengar2 dari Johor pun nak turun betul ke?? Nampak gaya macam kena tambah kerusi lagi ni?? Tak termasuk geng-geng Ipoh lagi tu!!??

en mat said...

lagi...

17. Rijal-photographer,member megat

18. geng johor ???

afzarizal sms bgtau, dia MC, adik bertunang... geng johor yang lain camana... boleh gerak ke? Turun jgn tak turun...

en mat said...

geng ipoh (PAIP) Peminat Antik Ipoh Perak, teman masih tak dengor berite nye lagi yeop...

acidwelding said...

acidwelding-2 orang

en mat said...

penyertaan semakin hangat..lagi dan lagi..

18. Shamsarin - wartawan, kawan kepada rijal(utk makluman rijal adalah kawan kepada megat).

19. Acid welding 1
20. Acid Welding 2

afzarizal said...

cek mat,bukan adik bertunang la..anak sedara tunang hehe..sory ya kawan2 tak dapat turun.tapi dengar2 ada wakil dari Johor yang turun iaitu mie coke,adan coke,zul botol larkin,dollah tuan penasihat dan azrul kota..dengar cerita bonnet dah penuh tu hehe

AHMAD TAHIR said...

ate...teman nak numpang nengok boleh ke gamaknya..

wangseggetjb said...

JAWS..pasti tiba tungguuu...