Tuesday, August 17, 2010

membeli belah semasa trade fair 08.08.2010

Antara beberapa barangan yang sempat dibeli semasa trade fair dari booth collector, itupun dah petang...

1. Kadbod yang boleh digantung : SELESA DI GENGAMAN MUDAH DI TAWAN - pet botol 500ml.


2. ALWAYS - pet bottle 500 ml- iklan yang juga boleh digantung.

3. Bawa pulang kesegaran sebenar - dengan nilai hebat hari ini. Pet bottle dan tin. Juga iklan ni kena gantung.

4. kadbod saiz mini - hak ini saiz kecil. PEK NILAI HEBAT (6 PACK CAN) - pun kena gantung iklan ni.

5. Kadbod saiz king - hak ini saiz besar punyaaaa... pek nilai hebat - kena gantung juga.

6. last sekali ,Poster Coca cola BRRRRR dari Freddie.
Sebenarnya kelima-lima iklan ini dah lama en mat tak pernah melihatnya sebelum ini, kemungkinan keluaran tahun 90an, terimakasih kepada SAM CANADA kerana mengeluarkan iklan ini dari pertapaannya, mungkin SAM bawa dari Kemaman kot?
Inilah kelebihan Trade fair, kita boleh mendapat barang yang diluar jangkaan dan harga pun dikira harga DURIAN RUNTUH.
Oh ya, malam tadi semasa sesi mabuk teh di TTDI Jaya, terjumpa dengan boss syarikat air minuman ini, dia dah bagi green light untuk join event dia/buat event berasingan pada MEI 2011 untuk coca cola day, hmmm pucuk dicita ulam mendatang... la la la la la

5 comments:

frightrice said...

pssst... pssst... saya baru dpt Point Of Sale card COKE dari kedai SHELL, rasanya apa yg boleh kita trade ye? :)

MgtBobber said...

Cantik lah Che Mat! aku nak jadi orang pertama join!!

iaryylr said...

Che Mat, Wah syoknya tunggu tahun depan!

en mat said...

Bro FR, lupa bgtau pada nota kaki, semua iklan gantung diri tu, semua ada satu jek ekk...takde xtra 'ayat standard'.

Bro MGT, adil kalau 'first priority' pada 14 seller yg involve pada Trade Fair , yg lain tertakluk pada pemilihan panel Mabuk Teh.Amacam...

IR, kalau on, akan kami war-warkan lebih awal,don't worry.

frightrice said...

patik setuju dengan 'first priority' cadangan orang kaya itu. apa@ pun boleh en mat, janji trade :)