Thursday, August 5, 2010

jom teka dan menangi sebiji pinggan coca cola

Bagi memeriahkan lagi trade fair yang akan berlangsung pada minggu ini 08.08.2010, blog En Mat akan menghadiahkan sebijik pinggan kepada sesiapa yang dapat meneka dengan tepat berdasarkan soalan yang diberikan:-

SOALANNYA MUDAH SAHAJA:-

diatas apakah tulisan Ice Cold ini di cetak.

Contoh jawapan yang diterima: dicetak di peti ais, dicetak atas basikal (ini bukan jawapan sebenar).
Jawapan seperti : dicetak diatas besi /zink akan ditolak.


Hadiah Utama : Sebiji pinggan putih Coca Cola ,akan menjadi milik anda jika berjaya menjawab dengan tepat dan sekiranya tiada yang menjawab dengan tepat jawapan yang hampir tepat akan berjaya mendapatkan pinggan tersebut.




Peraduan ini akan berakhir pada hari sabtu jam 12.00 tengahari 07.08.2010. hadiah boleh dituntut semasa trade fair pada 08.08.2010, dan bagi yang jauh akan di poskan secara percuma. Peraduan ini terbuka untuk warganegara Malaysia sahaja. Semua jawapan hendaklah diberikan di dalam ruangan comment (jawapan melalui chat box akan dibatalkan). Cepat, siapa yang dapat jawab dengan tepat dan cepat akan menjadi pemenangnya.


Seorang bloggers layak meneka sekali sahaja , kasi can la orang juga ye....
gambar & jawapan kepada soalan-baldi besi

tahniah kepada UJIE dan hadiah telah dituntut semasa trade fair pada 08.08.2010

17 comments:

Shariff64 said...

salam Cik Mat..Jawapannya pd. Bhg badan Gelas.

en mat said...

En shariff, jawapan anda ..hmmmmm tidak tepat.

syiling peringatan malaysia said...
This comment has been removed by the author.
syiling peringatan malaysia said...

Di atas cermin muka ...

en mat said...

S.P.M, jawapan anda ...juga tidak tepat..terimakasih kerana mencuba..

bigcoke said...

di atas baju

paul said...

di atas tshirt

paul said...

jawapannnya:atas tshirt

MgtBobber said...

Che Mat.. aku boleh jawab ke??

en mat said...

bro megat, hang disqualified kalau teka, he he he...

bro zul kajang, hang dah tau jangan teka, nanti saya bagi coaster...

big coke...jawapan anda tutttt salah...

paul...dukacita, jawapan anda juga salah....

ujie said...

salam..jawapan saya baldi besi

Shariff64 said...

Diatas Badan Jug Air

Lan Antique Collection said...

salam...dicetak kat mug/kole

Che said...

salam cik mat.. jawapannya poster dinding?

najuwa said...

salam,diatas plate

en mat said...

terimakasih kepada semua yang telah mencuba...dan jawapannya yang sebenar adalah Baldi Besi...tahniah UJIE, sila datang ambil hadiah anda di Amcorp Mall pada 08.08.2010.
gambar baldi besi akan di upload kemudian.

~zulkis~ said...

Salam,

Alamak ruginya aku tak mai Amcorp semalam. Nak buat camne aku still MC lagi kaki sakit. Takpe la next time aku mai. Che Mat... banyak ke dapat barang baru hehe. Ada yg best2 tolak la kat aku