Wednesday, June 16, 2010

makan bola, minum bola, tidur depan TV tengok bola

makan bola, minum bola, tidur depan TV tengok bola or bola tengok kita..

i) Posting kali ni lari dari tajuk pasal nak menggambarkan betapa takde moodnya selama sebulan kerana DEMAM BOLA World Cup 2010.

ii) sebenarnya den nak lolap tetapi dek bisingnya benda alah VUVU ZELA nie, mato pon tak buleh pojam... bukan den sorang je komplen...Messi dengan Cristiano Ronaldo pun komplen gak bendalah nie bising.

iii) kat ofis pun cite bola, tengah sembang hal kerja dalam telefon last-last/penutup sembang pasal bola.. dahsyat penangan bola JABULANI world cup ni... terkono keeper algeria dengan keeper england ..


dah nak masuk round 2 world cup la ni, apo team pilihan korang???

ayat selamat, den sokong team yang monang je? ceh!!!! tak gentle langsung..

4 comments:

chenta PEPSI said...

btul lah en mat..bulan ni..nk cri brg ..jd malas btul..rse rugi je klu x tgk bola.... tp bola taun ni..sume team maen..mcm xchantek mane...kn..kecuali german aritu...bru feel len ckit tgk aritu..

en mat said...

bro CP, memang malas nak cari barang time world cup ni, tapi la ni kalau tengok bola kat kedai mamak jeling-jeling jugak kot ada poster lama yang boleh di kopek ...

frightrice said...

nak meyetat belog ada selow sikit bulan ni en mat, hehe.

en mat said...

sokong tu bro, w.cup punya penangan. tak layan rugi, dtg 4 taun skali. Tapi belog kena upate sikit sikit takut lelama kang banyak lelabah buat sawang..