Sunday, June 20, 2010

Eat Football, Sleep Footbal, Drink Coca Cola

Promo/tagline Eat Football, Sleep Footbal, Drink Coca Cola ini digunakan pada tahun 1997 semasa pertandingan bolasepak Piala Dunia Remaja 'Malaysia 97 IX FIFA/Coca Cola World Youth Championship' yang berlangsung di Malaysia.

i) Tulisan promo dari belakang windbreaker dan dari kulit album CD kumpulan OAG.


ii) Windbreaker coca cola - masih lagi digunakan semasa menonton world cup 2010 di kedai mamak 'kalau game 2.30 pagi -ada penutup kepala mengelakkan kepala dari kena embun.'


iii) CD lagu dari album OAG penyanyinya Radhi OAG



iii) jersi keluaran Adidas pada tahun yang sama - tak pasti samada ada peraduan ke tidak pada waktu ini... siapa ada info????



iv) tin minuman coca cola pada tahun 1997


mood world cup kan, so posting pun ada kenen kenen pasal bola la jugak .

1 comment:

Ouled Kenitra said...

saya ada juga jersi tu tapi dengan design yg lain sikit. nak kata peraduan tu...hmmm lbh kurang la. kena kumpul label dan buat penukaran.


Ouled Kenitra

kenitra1975.fotopages.com