Friday, May 14, 2010

radio buruk malaya, untuk menghibur hati yang lara

radio buruk malaya ni en mat pernah nampak di rumah seorang collector di kuala lumpur, berkenan juga di hati untuk mendapatkan satu.


so pada bulan januari yang lepas, semasa melayari ebay ternampak radio ni di laman web tersebut. memandangkan harga buy it now adalah munasabah dan barang tersebut boleh di beli dari seller di malaysia, selepas tolak campur kali bahagi, terus sambar.

Item parcel yang dihantar ke pejabat en mat.enjoy COKE


enjoy coca cola
bahagian yang boleh dipisahkan

tudung

asal dari Hong Kong, bukan asal dari kampung...

radio ni buat menghibur hati yang lara - kerana en mat masih lagi belum berjaya mendapatkan i) botol coke malaya white ACL trade mark regd & ii) coca cola , coca cola 290 ml WHITE ACL botol berdarah depan belakang.
dengar ceritanya selepas munculnya BOTOL BERDARAH telah muncul pula TIN BERDARAH pulak dari melaka.... tin coca cola malaysia MERDEKA 1984, steel can.
en mat pun masih lagi menunggu info dan emel gambar yang sahih tentang berita ini, maknanya jika benar perkhabaran dan info serta gambar yang diterima ini, maka tin coca cola 100 years dan PATA 1986 bukanlah tin yang terawal.... jeng jeng jeng suspen nie.. lebih suspen dari perlawanan badminton malaysia lwn china malam nie...

1 comment:

Unknown said...

EN Mat, takutnya... macam cerita seram pulak....