Monday, April 5, 2010

maka pemburuan pun bermula

coke (m) coin can world cup 2010

seperti hari-hari biasa , pada sebelah petang, lepas balik dari kerja, saya akan log in ke dalam facebook, tiba-tiba semalam terpandang ...alamak coin can world cup. Dengan pantas calling Mr Freddie 'pasal dia attach gambar coin can nie kat dalam wall Fb dia'. bro ..apa cerita , mana dapat coin can nie...

katanya dia dapat pada hari minggu semasa ada promosi di tingkat 3 'exb hall' di mid valley dan exb tu telah tamat. adussss.... melepas. tapi takpe mulai saat nie pemburuan coin can pun bermula. Kalau korang ada info mana boleh dapat atau ada promosi berkaitan coin can ni, boleh la hebahkan disini ya...

7 comments:

iaryylr said...

Assalamualaikum En.Mat, kalo FIFA 2010 coca-cola, tin 325ml vanila & light, Botol 500ml coke & vanilla dengan grafik fifa 2010 telah ada dipasaran, tetapi tabung coca-cola fifa ni rasanya tersangat istimewalah, bukan ada dijual,keluranya teramatlah terhad, rugi rasa kalo tidak memilikinya...

en mat said...

bro, biasanya pada musim world cup yg lepas, utk mendapatkan coin can adalah di booth coca cola yg membuat promosi.contoh:- beli dua pet bottle 1.5 dapatkan resit dan sertai peraduan di booth coca cola tersebut. jika ada info berkaitan lokasi booth yg ada buat promosi bgtau lah yea....

Freddie said...

Bro Kamil, dapat maklumat yang coca cola akan mengadakan lagi pameran atau booth coke di mid valley di bulan June. Akan update u tentang pameran ini....

en mat said...

wokeh...thanks bro freddie

blurguyz79 said...

bro kamil...tolong tapau satu kalau boleh...hehe

djenrelle syndicates said...

assalamualaikum En Mat...
cayalah koleksi yg En Mat ada... saya nak mintak En Mat dan yang laikn berkongsi ilmu kat sini http://collector.freeforums.org/index.php

sy nak buat satu komuniti Collectors Malaysia

djenrelle syndicates said...

http://collector.freeforums.org/index.php