Thursday, April 8, 2010

koleksi gelas coca cola

bukan nak menayang tapi senang nak buat reference, kalu member tanya ...bro hang dah ada gelas jenis nie tak ? haaa melopong aku nak jawab...aku bukan bole ingat semua...so dengan adanya gambor nie senang la di buat rujukan. Lepas nie jangan ada yang menanya gambor gelas kertas tak ada ke...saboorrr yop , bagi tuan blog bernafas skit... tunggguuuuuu

1. koleksi gelas siri 1

i. gelas kaca PASTINYA




ii. always


iii) always the real thing
2. Koleksi gelas siri 2
i. MINUMLAH

ii) Enjoy-traed mark regd


iii) enjoy coca cola - go for the real thing


iv). enjoy trade mark 'r'

3. koleksi gelas siri 3

i) pertabalan dymm sultan perak - 1985




ii) tanda perniagaan berdaftar

iii) Minumlah - tanda perniagaan berdaftar


iv) Minumlah coca cola




v) Minumlah



4. koleksi gelas siri 4

i) coca cola - kaca


ii) enjoy coca cola - kaca



iii) enjoy coca cola -plastik



5. koleksi gelas siri 5


i) gelas plastik hijau pendek


variation - bagi gelas drink coca cola pendek terdapat variation pada gelas - font tulisan cina ada yang besar dan kecil. tulisan besar agak kurang dilihat di pasaran.

5 comments:

Fitri Osman said...

bro..gelas dah basuh ke belum...? habuk tu....haaa...haaaa...

blurguyz79 said...

bro kamil.gelas trade mark 'r' ada lebih x?
tu botol emboss hijau SG40 ker?

iaryylr said...

En.Mat,dengan adanya posting gelas coke nie memang boleh dibuat rujukan..., saya menanti post akan datang..

en mat said...

bro fitri, gelas kalu basuh nampak macam baru keluar kilang ..x layan bro...biorkan asli.

bro BG gelas trade mark R takde extra itu je sebijik..kalu ada nampak saya rsv kan...

bro iaryylr follow jgn tak follow

en mat said...

bro BG, botol hijau tu botol US. Tengah tunggu kot kot botol SG 40 hijau dan biru akan muncul dari Singapura...he he he