Thursday, February 4, 2010

cok* tambah nyawa

itu aku punya translation la, takde kena mengena dengan yg hidup atau yg mati. sebenarnya cok* menceriakan kehidupan.

ye la kalau aku dok layan langau, berlumut dan bersawang la blog aku ni. ha... dah lama tak posting, sibuk banyak bukannya sibuk sikit.... pada tahun 2010 telah berlaku satu anjakan paradigma pada diri en kamil dan itu menyebabkan blog bersawang...sori pada kengkawan yg melayari blog tapi takde info baru...

berkaitan opener coke adds life, kisahnya....


pada satu hari aku telah melayari ebay.sg dan terpandang opener coke adds life & dibelakang fraser and neave. so setelah merujuk kepada koleksi yg aku ada, opener ni masih lagi tiada dalam Katalog aku. pada firasat aku ianya digunakan di singapura dan tiada di market malaysia. memandangkan ianya tertera F & N so aku agak ianya adalah sepupu sepapat dgn coca cola pada waktu tu.. so apalagi roger la si faizal blurguyz yg berada di singapura utk mendapatkan bantuan...


dan inilah hasilnya..... terimakasih daun keladi bro bg.

2 comments:

blurguyz79 said...

opener ni pun aku tapau satu utk koleksi sendiri.

ahmadkamil said...

bagus bro, kalau bole cuba hunting utk lengkapkan set opener ni...he he he