Tuesday, January 5, 2010

dah masuk kotak - pinjam tagline spallan

he he he dah masuk kotak - shipping ke Mid Valley Megamall utk coca cola trophy tour.

Untuk pengesahan dari Dato Chua...


1. Botol dari Japan - World Cup Japan Korea 2002



2. Botol tube dari Korea - World Cup Japan Korea 2002


3. Botol set of 4 dari Singapura - World Cup France 1998





4. Tin Screw Cap Alumunium dari Japan - World Cup Korea Japan 2002


5. Script botol dari japan dan arab - ni bukan world cup , cuma utk display je...
halo dato chua, bgtau botol mana yg boleh diterima masuk ke dalam galeri utk pameran Coca Cola Trophy Tour . Ini saja yg saya boleh kasi pinjam.....

2 comments:

frightrice said...

Hi bro, kat Midvalley nanti ader jual souvenir Coke tak?

ahmadkamil said...

takde bro