Friday, December 4, 2009

Keratan akhbar Coca Cola pada tahun 1978

Memandangkan World Cup yang dah nak tiba pada 2010, so aku nak share dgn korang akhbar Malaysia berbahasa Inggeris, yang ada memaparkan iklan coca cola 'official soft drink' pada tahun 1978. Aku ada foto je, gambar original takde...just nak share info..ni pun tangkap kat satu tempat, lokasi di rahsiakan atas sebab-sebab keselamatan...

Summary

Argentina was the host to the 1978 world Cup. This edition was the first appearance of Coca Cola in the FIFA World Cup as a sponsor.

rujuk artikel penuh dibawah.

http://en.wikipedia.org/wiki/1978_FIFA_World_Cup


Enjoy Coca Cola - The Official soft drink of the 1978 World Cup.


kalau korang zoom lebih dekat ada perkataan Fraser & Neave.


5 comments:

blurguyz79 said...

bro kamil,boleh minta fotokopi ker keratan akhbar lama tu...hehe

rimanilzah said...

demam bola akan tiba lg. btw aku ada nampak poster coke brrrrrr. ada dapat ka, bro?

ahmadkamil said...

bro B, nanti aku email kat hang foto nie...hang fotokopi sendiri , wokeh...

ahmadkamil said...

bro rimannilzah, poster brrr, aku belum ada lagi, hang ada xtra ka? pas kat aku seketul ... bro hang punya address mana? Email kat aku.. kamil682000@yahoo.com

blurguyz79 said...

yes...tq...tq...tq bro kamil.