Thursday, January 15, 2009

wanted bottle

If you had any of these bottle and want to sell please
email me kamil682000@yahoo.com

1. front -coca cola
back - cola cola
trade mark regd - tulisan putih

2. front - coca-cola
back - coca -cola
trade mark registered - tulisan putih



















3. coca cola 500ml- fat bottle (botol bom)

3 comments:

rimanilzah said...

kamil,
kita satu sekolah rupanya. dulu. saya tinggal di kampung sentosa sepakat. dekat dg kg. pasir.

mohon izin untuk link blog ini di blog saya.

ahmadkamil said...

ha ha ha , ada juga petalingian kat blog nie. Bro, saya tinggalkan sekolah men petaling tahun 1985 (form 5).Apa cerita kg sentosa , ada lagi ke kampung tu.. Kg Pasir Kiri la nie jadi kenangan pasal habis semua dah dipindahkan ke flat. Bab nak link kan blog ok lah no problem.

rimanilzah said...

kampung tu terbakar tahun 2000. skrg dah jadi balai bomba. tinggal nostalgia. saya keluar sekolah tu tahun 1984 (tingkatan 5).