Tuesday, January 13, 2009

Coca cola F&N - botol guli (embossed)

Coca Cola F & N -botol guli (embossed)

Baru dapat dari Harold- Kedai Antik Memory Lane Collectible (Ipoh) .4 biji botol kesemuanya - 3 biji botol F&N guli kecil dan satu biji F&N guli besar (kesemuanya dah pecah- katanya dapat masa dema korek utk membesarkan sungai di Ipoh).

Dia hantor guna Poslaju pada selasa 14 jan 09 dan sampai pada saya di dayabumi jam 09.30 pagi 15 jan 09.Buat modal trade barang - pasal teman tak collect botol embossed F&N dan sewaktu dengannya.

















Kalau korang nak tahu yang tiga biji yg kecil tu sangat rare. Kalau mint condition harga dia sebiji pernah cecah RM 1xxx sebiji. Tapi teman dapat dah pecah, murah le harganya , bawah 1xx sebiji. Teman beli nie pasal aritu ada telefon megat dia kata beli ajelah, pecah pun pecahlah buat IBU.



















(tiga biji botol guli pendek yg rare)

2 comments:

frightrice said...

empat2 pecah, sayangnyer. kalau nak jual brape en. kamil?

ahmadkamil said...

sori bro, semua dah sold out, pecah pun kutu rembat...he he he