Thursday, January 1, 2009

coca cola fat bottle

1. Sukan Olimpik Musim Panas 1988
Sangat -sangat kurang - pernah jumpa dua biji sahaja setakat nie, sebiji dah trade dgn bro nazrin.















2. Sukan SEA KL 1989. Lagi kurang, nie je lah sebotol yang ada.













3. Jalan Yew off Jalan Sg Besi














4. Jalan Ahmad Ibrahim, Singapore













5. Tiada (285 ml) Jalan Foss . Old school jalan foss













6. Ada 285ml Jalan Foss













7. Crate untuk fat bottle

lagi susah sebab kotak susah nak jaga, tokei kedai mesti jual punye.. dapat nie kat kedai cheng di UE 3, la nie kedai cheng dah pindah ke area giant, taman connaught.










nanti kalau ada gambar fat bottle bukit semambu (jangan diisi semula) dan fat bottle yang lain saya akan uploadkan. sesiapa ada xtra fat bottle apa jenis pun bolehlah trade - email (kamil682000@yahoo.com).

3 comments:

ahmadkamil said...

bro, kalau dah visit blog aku komen la anything... he he he

beta said...

hello bro,

blog hang memang best.......banyak info...keep up the good work

ahmadkamil said...

thanks for your comment bro, i will upload more rare photos and story about coca cola malaysia only.

KAMIL
collect coca cola malaysia only