Tuesday, December 30, 2008

coca cola yo yo malaysia (updated 09/02/09)

YO YO COCA COLA MALAYSIA










1. ENJOY COKE











2. PERMULAAN (BEGINNER) BOTTLE CAP WHITE











3. PERMULAAN (BEGINNER)BOTTLE CAP RED











4. BIJAK PROFESSIONAL - WHITE RIM












5. MAHIR /SUPER - BLACK


updated 19/01/2009











6. MAHIR/SUPER (RED)













7. PERMULAAN /BEGINNER (bottle cap - licin&bulat)














aku nak ucapkan berbanyak terimakasih lah pada Mi Cpor kerana menjualkan kepada aku sebahagian collectionnya iaitu satu yo yo mahir (merah) dan tali yo yo (super cord). Item tu dihantar melalui PosEkspress pada 15/01/2009 dan sampai pada aku jam 10.00 pagi kat pejabat aku. Aku rasa lengkap dah collection yo yo malaysia aku, pasni nak fokus pada can dan botol la pulak (azam). THANKS BRO!!!!!!! YAHOOOOOO..................


FANTA YO YO


1. MAHIR /SUPER (HIJAU)












2. BIJAK/PROFESSIONAL (MERAH)














3.BIJAK/PROFESSIONAL (UNGU)











Updated - 08 Feb 2009
FOR SALE - 42 Coca cola and Fanta yo yo's
RM 5000.00 (malaysian ringgit) estimated USD 1500.00
Auction antique shop - Amcorp Mall , Petaling Jaya, Selangor.









4 comments:

ahmadkamil said...

Hallo bro, keep up your good work bro, i've never seen such a website in malaysia like this, congrat's bro.

ahmad

johnn146 said...

Hello, I am interested in buying some Russell yoyos. Can you let me know what you have for sale. regards

ahmadkamil said...

hi johnn146, sorry late reply ur mail, actually i don't have extra Malaysia yo yo's for sale.

Joe Jacobs said...

wondering if any of these are for sale? looking for a 1970s red yo yo (beginner or professional preferably)