Thursday, June 24, 2010

stok layan world cup

3 karton six pack utk layan world cup selama sebulan vanilla, diet & regular. Lepas habis world cup kena check kandungan gula dalam darah.. ada lebih gula atau kurang gula.

six pack ni beli sebelum world cup start. kalau ikut blog spallan yang versi baru ada jadual perlawanan, yang ini tiada jadual perlawanan.

six pack pun ada variation, ingatkan botol je ada variation. apa punya marketing strategi diorang pakai da... apa pun pasni kena beli yang ada jadual, sambil tu belek tab, kot kot tulis " anda menang 2 tiket ke FIFA World Cup 2010."
Kalau En Mat menang tiket, ada siapa nak ikut tak Final Argentina vs Brazil?? cehhhh konfiden je......

8 comments:

rasli said...

kat Pahang ni Diet coke susah nak dapat..tokey kedai jarang oder hu hu

frightrice said...

saya dah minum 4 liter Coke, tak menang2 lagi ni :)

soalan cepu emas. botol pet tu mcm boleh belek-belek jer code kat tudung dia, betul ke?

en mat said...

tak rock langsung le kedai kat pahang nie... light/diet pun tak juai...

kembong perut telan 4 liter tu bro.. memang ada kod unik di bawah tudung atau tab.. apasal bro, tudung tu dah buang ke??? agaknya tudung yang dibuang tu ada kod unik menang world cup...adusss melepas he he he

en mat said...

botoloren... kalau nak kami belikan 6 pack di kolumpo bagitau...

frightrice said...

maksud saya yg belum bukak tu boleh belek tak code dia dari luar botol. tak surelah boleh tengok ke tak. saya ada try tapi belum pernah ternampak code lagi. kalau cap vanilla coke (warna cream) senang sikit tengok, hehe.

* rasanya tak salah asal tak bukak, dah bukak kena beli la, cuba try :) eh, solat Jumaat lepas ni, hehe.

MgtBobber said...

Bro FR.. Kalau boleh nampak memang bangang la designer botol tu!! hahahaa!

rasli said...

ha ha memang tak rock pon...tapi dah dapat la SiLight 1 kotak mcm En Mat tu kat Giant Kuantan semalam..Drive tak jauh... 70 km je dari umah aku hu hu...

frightrice said...

bro mgt, aku pun pikir mcm tu jugak, hehe. tapi kalau font warna hitam aku rasa boleh nampak. (ada lagi tu, hahaha) coba korang check :)