Monday, June 28, 2010

poster botol coke isi 285ml

ada 2 jenis yang diketahui, kat luar sana kalau ada pattern/variation lain wallahualam.

1. Yang nie poster saiz besar, gantung kat kedai kopi. Button PASTINYA terletak di tengah dan tertera INILAH MASANYA. Perhatikan perbandingan saiz dgn CD di sebelah kiri gambar.


2. yang ini poster mini saiz poskad ' tiada dalam simpanan/koleksi en mat', perbezaan pada bhg tengan COKE INILAH MASANYA dan button PASTINYA beralih ke sebelah kanan.

Dalam mengumpul barangan kolektibel tak semestinya apa yang orang lain ada kita kena ada, cucuk kad ATM tengok baki berapa ada.
world cup nak masuk round 3, posting pun semakin lemah, mata pun semakin kuyu, terlalu kerap berjaga . Benda yang paling best pada waktu ini adalah BANTAL.. bukan coca cola, bukan world cup...

3 comments:

Eis' Antique said...

cek mat..! cari sarung bantal bola ! mesti mimpi pun bola..

iaryylr said...

En Mat, guna bantal span, bantal kapas atau bantal kekabu?, ya sememangnya ubat ngantuk adalah tidur...

en mat said...

bro Mail, kalu dah mengantuk tahap WORLD CUP, tak sempat nak mimpi apapun... kambing biri-biri lompat pagar pun tak sempat kira.... krrrooohhhhh

IR, kekadang tu sambil topang lengan pun bole lolap....