Monday, June 7, 2010

buy,sell & trade botologi

ini ada satu pengumuman

Ahli-ahli botologi dan korum mabuk teh Kuala Lumpur & Selangor telah bercadang menganjurkan satu perjumpaan/jualan yang dinamakan buy,sell & trade botologi di Amcorp Mall PJ pada satu tarikh yang belum ditetapkan." Jika boleh dalam masa terdekat sebelum bulan puasa".

Ahli kariah dari Utara , Selatan dan kawasan sewaktu dengannya adalah dijemput untuk menyertainya samada datang untuk menjual segala bentuk botol, datang untuk membeli -belah botol coke dan aerated, datang untuk membeli tingkap 'window shopping' atau datang untuk trade adalah diminta untuk mendaftarkan diri.

scenario pada minggu lepas , pihak Belanda 'belanda dapat tanah' en mat & en megat telah bergabung dan meletop, telah menawan meja en Ismail 'eis antique' semasa ketiadaan beliau 'dikhuatiri sedang menjember atau memburu rindu.'

korang bayangkan jika ahli botologi yang dari utara dan selatan bergabung lagi tak ingat....


kaedah bayaran jika mahu menyertainya:-

bayaran RM 80.00 untuk dua meja selama dua hari - hari sabtu dan hari ahad
dan jika berkongsi meja, bayaran RM 40.00 seorang.
jika tak mahu membuat jualan dan mahu datang membeli . dinasihatkan membawa duit kecil dan duit besar secukupnya.
sila daftarkan diri anda sekarang samada jika mahu menjual atau sekadar ingin menyertai/menghadiri perjumpaan /jualan tersebut.
setakat hari ini pengesahan dari pihak Belanda bukan zionis yang akan berjualan, trade & buy pada hari tersebut adalah:-
Dato Chua - open table
Bro Megat - open table (share)
Bro Nazrin - open table (share)
En Mat - open table (share)
Update/terkini
Bro Fitri - open table
Bro IARYYLR - peserta rombongan
Bro Frightrice - peserta rombongan
peserta antrabangsa dari Canada
Bro Sam Hew dari canada - open table
by email from Sam Hew: Saw from ur website about the trading fair, do remember I am coming back in July and would love to be part of this event. Count me in and for sure will get lots of stuffs from my hometown to trade or sell later. Try to put the date around begining of august or mid august will be perfect. Let me know more info. Tks.
mesti meriah punya...tapi ogos bulan pose... tak bole kena mekdi..

8 comments:

Eis' Antique said...

ini bukan belanda lagii..dah kira zionis..! hahaha..jgn marah cek mat..aku menjember..dapat barang cun..!untuk syok sendiri..untung besak nampak ! boleh blanja aku mabuk2 teh nanti

en mat said...

nie zionis baik punya, bukan yg macam ambush mawi marmara punye... kami buat rampasan kuasa minggu lepas tapi minggu ni serah balik kapal... minggu ni pi amcop kita mabuk teh, aku belanja hang..

iaryylr said...

ini yang ditungu-tunggu,sebagai budak baru, mesti datang join dan membeli belah...
tentu syokmya nak dekat raya pulak tu...,

frightrice said...

al the best cik mat, saya akan support event 'buy, sell & trade botologi', ni kira nama official ke?

MgtBobber said...

Eh! Eh? aku tak tau apa-apa pun ni?? hehehee..

en mat said...

bro IR, ya betul.. shopping utk raye... langsir coke kita tahun nie.

bro, nama belum official lagi, tertakluk kepada pindaan, join meniaga la sekali bro..barangan botolan dari bumi Ngap Sayot..

hang nie mgt, berlakon la pulak he he he

frightrice said...

Boleh En Mat, kalau mcm tu saya nak satu meja, dua meja besar sgt kot. wohooo!

en mat said...

bro FR, ok cun ...dua meja bukan nampak besar sangat tapi nampak cam belanda dapat tanah woohooo...