Tuesday, December 22, 2009

selamat hari raya

Terbaru dlm koleksi En Kamil, tin Selamat Hari Raya. So tinggal dua lagi tin coke malaysia old skool PATA selamat datang 1986 & KODAK can je bagi melengkapkan koleksi tin old skool m'sia ... azam 2010. Korang kat luar sana apa azam tahun baru korang ye....



ada barang kadang-kadang boleh dibeli dgn duit namun kadang-kadang ada barang tidak boleh dibeli dgn duit... apa baranggggg !!!!!!



+


=


namun bagi melengkapkan tin malaysia yg old skool nie aku terpaksa mengorbankan (TRADE) Cermin Muka Nikmat Segar Coca Cola dan signboard Kota Bharu Kota Budaya kepada bro nazrin bagi mendapatkan SATU TIN SELAMAT HARI RAYA sahaja.... kenapa !!!!! tak percaya ka.... ini betul-betul la bukan cobaan.


apa alasan aku:

i) aku dah pegang lama cermin muka tu... kira dah puas la, so boleh pejam mata lepas je la....

ii) memandangkan sign kota bharu kota budaya tu hanya digunakan di negeri kelantan (pakai kat beca waktu tu) so aku rasa org yg berhak menyimpannya adalah org kelantan jugalah spt (bro nazrin). en kamil org selangor ye..

iii) aku nak bagitahu , dah 10 tahun main brg coke , berapa kali pernah nampak tin selamat hari raya ni kat ebay ka , mudah ka, so tanpa membuang masa, aku pun terima lah tawaran utk trade tin dgn dua barang aku tu....

4 comments:

blurguyz79 said...

korban besar ni,hehe

Fitri Osman said...

Patut hang selit nama 2 orang saksi besar perjanjian pangkok hang dgn nazrin tu...heeeee..

syiling peringatan malaysia said...

"Korang kat luar sana apa azam tahun baru korang ye...."

nak tambahkan koleksi duit syiling peringatan hehehehehehehe

ahmadkamil said...

Bro BG, ini bukan korban percintaan - ziana zain, tapi korban backdated Hari Raya Haji.

Bro fitri, kalu ada gambor syok skit bgtau...perjanjian amkop..

BRO SPM, tambah jgn tak tambah...stay focus...