Thursday, November 26, 2009

selamat hari raya haji...kangaroo siapa terlepas pulak ni ???

Masa bulan posa baru ni , aku ada bet kat e-bay (M) utk baju coke side of life (baju raya) dan keputusannya aku menang dlm bet tersebut, so seller ni pun hantorlah guna kangaroo mail.

Nak jadi ceritanya, ituhari tak sempat nak posting masa time raya puasa, so aku rasa masa terbaik adalah masa ni utk posting ...raya gak tapi raya haji.

kalau dah hantu coke , raya pun nak pakai baju jenama coke jugak...

Baju hari raya coke side of life (M)..raya puasa punya tau bukannya raya haji...

2 comments:

blurguyz79 said...

cantik baju,hehehe

ahmadkamil said...

dah pakai masa petang raya puasa pertama...