Monday, June 1, 2009

Coca Cola Handphone Nokia 3210

Nokia 3210 - casing coca cola.

NOKIA tiga dua sekupang , three two ten atau tiga dua sepuluh. Sebelum handphone yang ada 3 G, atau yg ada camera keluar, telefon bimbit ni cukup popular suatu masa dahulu. nak jadi cerita, casing handphone nie aku jumpa masa mengemas stor rumah aku baru-baru ni. Body dia takde, jadi aku pun teringat la kat ofis aku nie ada mamat nie masih lagi pakai handphone nie, jadi aku cuba la tanye kot dia nak jual. Lepas call dia kata nak tolak RM 50.00 , apa lagi dgn pantas la menyambarnya pasal nak pair handphone dgn casing coca cola.

1. Masih lagi boleh berbakti kepada tuannnya, kalau di cas bateri masih lagi boleh digunakan.





















2. Ada satu kes pernah terjatuh dari atas kereta, tapi masih lagi tak rosak, la nie kalau yg canggih manggih ada 3 G, ada kamera, jatuh sikit habis KONG.





















3. Nostalgia kepada En Kamil kerana masa muda-muda banyak kenangan masa pakai NOKIA 3210 nie.


4 comments:

rimanilzah said...

kalau banding dg nokia skrg. nokia 3210 ni lebih lasak.

ahmadkamil said...

betul tu bro, aku kalau boleh nak pakai 3210 tu, tapi berat sangat, takut poket seluar bocor, satu lagi bateri cepat kong, tak tahan lama, asyik nak kena cas je, tu yg 3210 buat perhiasan je.

syiling peringatan malaysia said...

sedih... teringat zaman muda-muda dulu (skrng pun muda lagi hehehehe) ...dulu HP mcm nie lah banyak orang pakai termasuklah dgn aku-aku sekali ...

HP yang lasak, jatuh gedebuk 48 kali pun tak der hal ...

HP yang warna lampunya leh ditukar kpd biru hijau putih merah oren ...

HP yang paling banyak dikeluarkan sarung..dari Coca Cola sampailah ke jenama rokok, parti politik, team bola, pemandangan, ganas, lucah dan macam-macam lagik...

ahmadkamil said...

Betul tu S.P.M. Nokia colour skrin....casing bole tukar-tukar, agak nak ganti casing, pi pasar malam je beli 5.00 hinggit.. hu hu hu rasa terharu la pulak...