Saturday, April 16, 2011

plastic cup polar bear

Hari ini kita lari topik sikit dari hal trade fair. Kisah tentang 4 biji plastic cup polar bear. Beli air minuman bergas berharga RM2.50 dan dapat sebiji gelas plastik. En Mat ada membeli gelas tersebut semasa promosi berlangsung disebuah kompleks membeli-belah di kuala lumpur bertahun-tahun dahulu.

En mat saja posting kerana ada kawan -kawan bertanya , Eh hang pernah tengok gelas jenis ni tak? Ini keluaran mana ya? Jual kat malaysia ka dulu? So en mat ada info dan boleh share untuk rujukan kawan-kawan jika ada berjumpa dgn gelas ini, cuba lengkapkan keempat-empatnya.

a . Gelas 1 - Ice Skating
b. Gelas 2 - SKI
c. Gelas 3 & 4 - Snow Mobile & Ice Hockey
Giant 'bunting' ni en mat dapat kompleks membeli-belah tersebut. DAH LAMA DAH.....

HAMPIR LAPAN KAKI PANJANGNYA....


Sebenarnya en mat nak relate kan juga gelas plastik dgn promosi gelas kaca mek di yang bakal dijual pada 28 april di mek di, seluruh malaysia, walaupun gelas kaca ni dah lama beredar di pasaran luar negara. Selamat mengembongkan perot anda... kenyang ayaq coke WP... pun tak abis lagi...datang pulak lagi promo baru....
Saturday, April 9, 2011

TRADE FAIR COKE, SODA & AERATED KALI KE 2.

NANTIKAN TRADE FAIR COKE , SODA & AERATED KALI KE 2, BERTEMPAT DI AMCORP MALL , PETALING JAYA, DLM MASA TERDEKAT.

LEBIH RAMAI SELLER, LEBIH RAMAI COLLECTOR DAN LEBIH MERIAH.. TINGGALKAN PESANAN DLM CHAT BOX ATAU PADA COMMENT UTK MAKLUMAT LANJUT.

RUGI SIAPA TAK DATANG.

rujuk link utk gambar trade fair terdahulu