Tuesday, August 10, 2010

terimakasih, terimakasih dan terimakasih TANPA ANDA SIAPALAH KAMI

Nak mula dari mana pun tak tahu...rasa seronok, gembira, teruja dan nak menitiskan airmata pun ada, Bukannya apa, sebab dari mula bercadang untuk menganjurkan trade fair ini en mat semacam tak yakin ianya akan berjaya... tapi pada 08.08.10 telah menjadi langkah permulaan untuk kami pergi lebih jauh lagi.

1. Terimakasih kepada semua rakan -rakan bloggers, collectors, facebook & walk- in customer yang datang dari jauh dan dekat , dari Johor Bahru, Kulim, Penang, Ipoh, Tg Malim, KL & Selangor yang hadir untuk memberi sokongan kepada Trade Fair Buy, Sell & Trade Soda di Amcorp Mall pada 08.08.2010. TANPA ANDA SIAPALAH KAMI.

Yang terharunya Proffesor Sharif UITM , 'baju putih sebelah megat '(pakar coke malaya merangkap guru botol bro megat) pun turut hadir memberi sokongan , tak lupa juga para bloggers .... korang semua memang superb lah...
collector dari penang , ipoh dan johor mari..

collector coke dari forum facebook, terimakasih kerana membantu mempromosi event...

2. Terimakasih juga kepada pihak Amcorp menejemen kerana memberi kelulusan untuk kami mengadakan trade fair walaupun terpaksa banyak bersabar kerana melayan kerenah kami yang umpama 'Belanda Dapat Tanah'.
maaf, gambar menejmen tiada dlm simpanan foto galeri...
Aku setuju dgn statement boss Amcorp menejmen 'kalau i approve u orang letak brg atas lantai apa kata seller di sekeliling'. Tapi boss i nak cakap hari ni, 'peniaga lain di amcorp dapat tempias dgn kehadiran ramai collector' masyukkkk. Harap dapat kebenaran utk buat lagi trade fair di lain kali.
3. Terimakasih kepada coca cola (m) kerana mensponsor kalendar besi bermagnet untuk semua seller pada hari tersebut . Juga terimakasih bagi hadiah untuk kontess kepada para pengunjung. Tahun depan minta sponsor BOOTH , kita buat lagi GRAND....
i) ada 2 jenis kalendar besi warna putih dan merah.

4. Terimakasih kepada semua SELLER yang lebih dari 11 orang, Chua, Joey, Sam Canada, Kurt, Zian, Faizal Singapore, Megat, Fitri, Freddie, Sham, Nazrin & Amir , kalau tiada anda tiadalah trade fair... walaupun pada mulanya ramai yg ragu-ragu nak beli meja, tetapi semakin dekat hari trade fair semakin terasa keterujaanya , hinggakan ada yg ingin membeli meja di saat akhir tetapi apakan daya, meja adalah terhad.
i) 11 seller ni telah diblacklist oleh amcop menejemen, no more trade fair in this building... aiyaaakk
Maaf kepada JOEY kerana terpaksa berhimpit-himpit dan terperosok di hujung tanjung, tetapi dengarnya pendapatan semua seller ramai yg mencecah 4 angka. Tahniah.

Untuk makluman event ini dianjurkan oleh penganjur bersama iaitu penglibatan dari orang kuat iaitu megat dan chua kerana menjadikan event ini berjaya.
5. Terimakasih kepada bro spallan kerana membuat review lengkap utk trade fair http://spallanpunya.blogspot.com/2010/08/buy-sell-trade-soda-beverages.html ...... dan sebab itulah tidak banyak gambar trade fair tidak di upload oleh en mat kerana bro spallan dah terangkan melalui berita bergambar di blog beliau.

berkaitan feedback dari collector untuk mengadakan trade fair di Penang dan JB dan mengadakan trade fair lebih kerap, nantilah akan dibincangkan pada sesi mabuk teh kami yang akan datang, tapi buat masa ni nak rendam kaki dlm air panas... lenguh berdiri seharian melayan pengunjung.

En Mat ingin memohon maaf jika semasa trade fair ada terkasar bahasa/kata semasa berlangsungnya event kerana sebagai manusia biasa tidak lari dari melakukan kesilapan.

Terimakasih daun keladi
kalau ada masa kita jumpa lagi.